Vraag de hond wat de hond moet eten

Heeft u wel eens aan de hond gevraagd wat hij wil eten?

Hij antwoordt met zeven sleutelwoorden: rauw, carnivoor, jager, aaseter, opportunist, vegetariŽr en omnivoor. Ze omschrijven zijn natuurlijke eetgewoonten.
Honden eten rauwe voeding. Wilde honden eten alles rauw. Hun spijsvertering is ingesteld op rauwe voeding. Bij onze honden is dat ook zo. Ze voelen zich veel beter met barfvoeding. Ze vragen om natuurlijke, rauwe voeding - voor een betere gezondheid.

Meer over de spijsvertering van honden en wolven.

Honden zijn carnivoren. Ze eten hetzelfde als wolven - andere dieren: vlees, botten, orgaanvlees en al het andere wat erbij hoort. Elk ras vertelt hetzelfde verhaal, van chihuahua tot Deense dog. Onze honden vragen om voeding, die bestaat uit rauwe delen van dieren.

Honden zijn vegetariŽrs. Wilde honden eten het warme, sappige en gistende plantaardige materiaal in de maag en darmen van prooidieren. Onze honden zijn dol op fruit. Ze scharrelen onder de fruitbomen en op de composthoop.

Onze honden vragen om zetmeelvrije groenten en fruitsoorten. Rauw en gepureerd, zodat het lijkt op de maag- en darminhoud van dieren als schapen, konijnen, herten.

Honden zijn aaseters. Laat je hond eens alleen met de vuilton. Hij zal je laten zien dat het waar is. Elke hond, wild en gedomesticeerd, eet rottende resten van dode dieren, ook botten. Door zijn lange, evolutionaire geschiedenis kan hij veilig omgaan met voeding die bedorven is en alleen natuurlijke bacteriŽn bevat.

Onze honden vertellen ons dat aaseters ook aarde en poep eten. In poep zitten topkwaliteit eiwitten, essentiŽle vetzuren, vitamine B, plantaardige vezels en probiotica.

Ze vragen het en we geven het. Niet als poep maar als extra eiwitten: eieren, cottage cheese, essentiŽle vetzuren, vitamine B, probiotica en plantaardige vezels.

Eters van aarde zijn op zoek naar extra mineralen Ė ze krijgen kelp en alfalfa.

Honden zijn jagers. Ze genieten van verse, rauwe voeding van dierlijke afkomst. Bijna elk dier dat zwemt, vliegt, loopt of kruipt, kunnen ze eten: vis, insecten, reptielen, knaagdieren, vogels, varkens en andere zoogdieren zoals herten, schapen, koeien, geiten enz.

Met andere woorden, onze honden vragen om rauwe botten en vlees van veel verschillende dieren. Het is belangrijk om goed naar ze te luisteren. Veel mensen die proberen om evolutionaire voeding samen te stellen, geven bijvoorbeeld alleen maar kip.

Honden zijn opportunisten. Ze eten alles wat eetbaar is en doen het goed op bijna alles. Ze zijn vegetariŽrs, die fruit eten en de maag- en darminhoud van grazende dieren. Ze zijn carnivoren, die andere dieren eten. Zwerfhonden duiken de vuilton in en scharrelen op vuilstortplaatsen: rauw, gekookt, plantaardig en dierlijk materiaal.

Ze vertellen: "Hoe meer afwisseling en variŽteit in de voeding, hoe beter voor ons."

Honden zijn omnivoren. Ze zijn carnivoren, vegetariŽrs, aaseters, jagers en opportunisten. Ze eten alles, ook het meeste menseneten - een van de redenen waarom ze al zo lang bij de mens vertoeven.

Honden vragen om voeding die lijkt op hun evolutionaire voeding:

Veertig tot zestig procent rauwe botten en vlees

Tien tot dertig procent gepureerd plantaardig materiaal

Vijf tot twintig procent orgaanvlees

Vijf procent fruit

Supplementen om poep en aarde te vervangen

Home

Barf-natuurlijk home


Beginnen met barf

1. Wat is barf

2. De maag - altijd op tijd eten

3. De samenstelling van barf

4. Handleiding barf uit 2004


dieetvoeding