Nieuwe ontwikkelingen in de pet food industrie

Oude en nieuwe ontwikkelingen binnen de Noord Amerikaanse pet food industrie.

Zij zijn wat wij eten

Als het monster groot genoeg is, kan Fahey precies berekenen hoeveel vitamines, mineralen, vetten of suikers opgenomen zijn in het bloed en hoeveel verloren is gegaan.

De acceptatie van het voer en de ontlasting

Eerst komt de acceptatie. Daarna hoe de ontlasting eruit ziet. Die moet ongeveer half zo lang zijn als een potlood en net zo makkelijk op te rapen.

Een blik op de geschiedenis van de diervoeders

De eerste commerciŽle etenswaren voor honden zagen het licht nadat James Spratt, een elektricien uit Cincinnati, in 1860 naar Londen afreisde om bliksemafleiders te maken.

Diervoeding is afhankelijk van wat mensen eten

Meestal loopt de voeding voor huisdieren in de voetsporen van de levensmiddelenindustrie, maar soms is de volgorde omgekeerd.

Voer experimenten met honden en katten

Op een muur van het centrum hangt een plakkaat met de aankondiging dat het centrum financieel ondersteund wordt door de Nestlť Purina Petcare Company en Hillís Nutrition Inc.

De pet food industrie staat onder druk

Professor Nestle ziet twee voerstromingen in de toekomst van de Noord Amerikaanse honden en katten, die parallel lopen aan de opvattingen over voeding van hun eigenaren.

Nieuwe ontwikkelingen in de pet food industrie

Niets wordt vloeibaar gemaakt en geperst. Er hoeft geen vetlaagje op het eindproduct. Ze zijn niet afhankelijk van een computer uitdraai voor de samenstelling van de ingrediŽnten.

Zijn wij wat onze dieren eten

Als je eet wat je bent, ben je dan ook wat je dier eet? Volgens Tim Phillips, de uitgever van het tijdschrift Petfood Industrie zijn mensen met dieren geneigd om dat te denken.

Op het bord van Wiggles stond: USDA #348643

Hound Mix, Female DOB 8/25/00 - Received 8/28/01 Butler Farms. We inspecteerden Wigglesís kooi en daarna die van Bo, Teeny, Dutchess, Flick, Shai en Todd. Elke vloer glom, elke roestvrijstalen etensbak schitterde.