Het privacybeleid van Barf-natuurlijk

Barf-natuurlijk verzamelt geen persoonsgegevens en persoonlijke gegevens en volgt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), waarin de privacy van burgers beschermd wordt.

Persoonsgegevens hebben te maken met alle informatie die herleidbaar is tot een ge´dentificeerde of identificeerbare, natuurlijke persoon. Via deze informatie is de naam of het adres van de persoon bekend of kunnen deze achterhaald worden. Ook e-mailadressen kunnen persoonsgegevens zijn.


Cookies

Een cookie is een klein bestandje dat op uw harde schijf wordt opgeslagen door een server, die dit bestandje kan lezen. De server is de enige, die het bestand kan lezen.

Het forum maakt gebruik van cookies. Daarmee wordt bijvoorbeeld uw gebruikersnaam onthouden. Ook kunt u zelf aangeven bij elk onderwerp of u op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwe reacties.

Wilt u dit niet, dan kunt u uw browser zo instellen dat cookies worden geweigerd of dat u een bericht krijgt wanneer een cookie wordt verzonden.


Google

Barf-natuurlijk gebruikt door Google gecertificeerde advertentienetwerken om advertenties aan u te tonen. Deze netwerken verzamelen gegevens over het aantal bezoekers, de bezochte pagina's en advertentieweergaven ter informatie van de adverteerders. In deze statistieken worden geen persoonlijke gegevens of persoonsgegevens opgenomen.

Externe leveranciers, waaronder Google, maken gebruik van cookies om advertenties weer te geven op basis van de eerdere bezoeken van gebruikers aan barf-natuurlijk. Met de DART-cookie kunnen Google en zijn partners advertenties weergeven aan u op basis van uw bezoek aan barf-natuurlijk en/of andere sites op internet.

U kunt zich afmelden voor het gebruik van de DART-cookie door naar de afmeldingspagina voor advertenties te gaan.