Welkom

lees de regels goed door

Welkom

Ongelezen berichtdoor BARFteam » 02 apr 2004 09:52

Welkom op BARF-natuurlijk!

De BARF-natuurlijk website en het BARF-natuurlijk Forum zijn uitsluitend bedoeld voor educatieve doeleinden en wel om kennis op te doen over de modaliteiten op het gebied van voeding en alternatieve geneeswijzen.

Het doel is het uitwisselen van ideeën, meningen en ervaringen en niet het geven van medische adviezen. Wanneer medische zaken besproken worden, is alles wat er geschreven wordt niet meer dan een persoonlijke mening, ervaring en/of opvatting. .

Het BARFteam en de beheerder van de website zijn niet verantwoordelijk voor de accuratesse van hetgeen geschreven wordt en de adviezen en aanbevelingen die gegeven worden. Wie er gebruik van maakt, doet dit geheel op eigen risico.

De eigenaresse van de website, het BARFteam en de leden van het Forum kunnen op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor directe en indirecte nadelige gevolgen en nadelige gevolgen op de lange termijn die voortvloeien uit het klakkeloos navolgen van anderen, zonder eerst goed na te denken en een en ander te bespreken met de eigen dierenarts.

Dieren die ziek zijn en medische verzorging nodig hebben, horen PROFESSIONELE VETERINAIRE HULP te krijgen.

Heeft u vragen wat betreft het Barf FORUM dan kunt u een pb sturen naar het BARFteam van dit forum.

Het BARFteam.
Avatar gebruiker
BARFteam
Site Admin
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 27 maart 2004 12:19

Keer terug naar Disclaimer

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast

cron